28. huhtikuuta 2019

28.04. Kierrätystä myös virtuaalimaailmassa

Herttinen! Eksyin muutaman mutkan kautta selailemaan koneeni syövereistä itse tekemiäni vanhoja ulkoasuja vuodesta 2010 alkaen, josta eräästä Hiprakassa olleesta ulkoasusta bongasin linkin blogiin. Eli tänne. Itselläni ei ole mitään harmaintakaan muistikuvaa, että olisin joskus blogia kirjoitellut, mutta pakko se on vissiin uskoa todeksi. Olipahan hauskaa lueskella vuosien jälkeen tekstejä Hiprakan alkuvuosilta. Moni asia on niistä ajoista muuttunut, moni pysynyt ennallaan.

Olen jo pidempään kaivannut jotain päiväkirjan tyylistä paikkaa Hiprakkaan, johon voisin inspiksen tullen kirjoitella mitä ikinä mieleen juolahtaakaan. Siitäpä se ajatus sitten lähti ja tästä päivästä alkaen otetaan tämä sama vanha blogi uudelleen käyttöön, kun tunnuksetkin ovat vielä tallessa. En lupaa todellakaan aktiivisesti tänne kirjoitella mitään. Ja kirjoituksille en lupaa mitään megamahtavaa sisältöä, kuten esimerkiksi Ionicin blogissa.

Nykyisin olen kirjoitellut satunnaisesti lyhyitä päivityspläjäyksiä Twitteriin, mutta sinnekään en kovin usein, koska viestin pitäisi olla lyhyt ja en ole oikein koskaan oppinut kirjoittamaan lyhyesti. Ja monen lyhyen viestin lähetys peräjälkeen on tuntunut hieman tyhmältä.

Tässä samalla pohdin, pitäisikö lyödä Hiprakkaan takaisin tuo yksi ulkoasu, joka tosiaan on ollut käytössä vuoden 2011 tienoolla. Muutoksiahan siihen tulisi tehdä melkoisesti, tai no ainakin hieman, jotta saataisi sitä hieman enemmän tähän päivään. Tykkäsin ulkoasusta silloin ja näköjään tykkään siitä edelleen! Katsotaan, miten Hiprakan ja akan käy.

* * *

Huhtikuussa raahasin taas pari kaakkia SLA-laatikseen. Tällä kertaa vuorossa olivat Waldemar sekä Kaipausta Rinnassa. Molemmat nappasivat hienosti ykköspalkinnon!

Kisalistat ammottavat tyhjyyttään. Pitäisi shoppailla uutta verta vissiin talliin tai laittaa nykyisiä lisääntymään. Kumpikin inspiroisi, mutta kuitenkaan kumpikaan ei inspiroi. Tallissa on vino pino vanhempia hevosia, joita pitäisi käytellä laatiksissa, mutta kun ei meinaa jaksaa niitä valmistella niihin. Ja kakkosta en jaksa lähteä edes hakemaan... Lisäksi tällä hetkellä itselläni tuntuu olevan liian kriittinen ajatusmaailma hevosten kuviin. Kuviahan on tarjolla vaikka kuinka ja paljon, etenkin kun minäkin olen ahkera vapaasti kopioitavien kuvien käyttäjä edelleen, kelpuuta myös ratsastuskuvat eikä siis ole pakko olla jokaisella rakennekuvaa. Tästä huolimatta jokaisessa löytämässäni kuvassa ja/tai hevosessa on JOTAIN vikaa. Ja kun itse en ole täysin tyytyväinen kuvaan, ei hevonen sitten inspiroi sillä tavoin, kun tahtoisin. Annetaan siis tällä hetkellä kisalistan ammottaa tyhjyyttään ja keskitytään vaikka nykyisiin otuksiin.

Hiprakan kasvattien omistajat saavat tulla nykimään hihasta, jos kaipaavat avustusta kisauksessa. Tälä hetkellä listoillem ahtuu jokaiseen luokkaan KRJ:ssä ja ERJ:ssä. Vinkvink.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti