14. tammikuuta 2012

14.01.2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet, vaikkakin meillä uudet kujeet ovat niitä vanhoja. Teimpä siltikin itselleni pienoisen lupauksen ja päätin, että nyt järjestellään urakalla jaosten alaisia kisoja (KRJ ja ERJ), jotta saadaan omat kopukat kisailemaan kunnolla. Jos tämän vuoden puolella saataisi hevosiamme hieman valmiimmiksi mm. laatuarvosteluita varten... Hitaasti hyvä tulee, mutta kyllä kai parissa vuodessa pitäisi yksi hevonen valmiiksi saada? :D

Joulun tienoilla talliin syntyi neljä uutta varsaa, joista jokainen löysi uudet kodit. Piruuttani ajattelin pistää kaverit myyntiin ja katsoa, joko hiprakkalaiset nyt kelpaisivat ja kyllä, kaikki meni! Vautsi.

Hoitajatoiminta on jälleen vaakalaudalla. Hirmuisesti minua kiinnostaisi hoitajatoimintaa pitää, mutta ilman ahkeria hoitajia se on hieman  vaativampaa. Jos vain jaksaisin/viitsisin/kehtaisin mainostaa jossain... Katsellaan.

Vaikka tämä ei niinkään Hiprakkaa koske, niin kerron kuitenkin. Olen innostunut sotkemaan piirtopöydällä erilaisia hevojen kuvia ja muutamia olisikin valmiina odotamassa käyttöä ja tallistahan löytyy nyt jo muutama hevonen piirretyillä kuvilla. Haaveenani onkin siirtää piirretyillä kuvilla olevat hevoset omaan, pieneen talliinsa ja siirtää tämä hoitajatoiminta myöskin sinne. Talli on täysin vasta haaveiluvaiheessa, mutta ehkäpä sen joku kaunis päivä saan julkaistuakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti