6. syyskuuta 2011

05.09. - Syksyn vastaanottoa

Kuuma intiaanikesä meni ja siitä selvittiin lähes kunnialla. Vaikka välillä hieman pistikin kuumuus ja helle kiukuttamaan ja odotti niiden loppumista kuin kuuta nousevaa, niin pakko se on myöntää, että tällä hetkellä fiilikset ovat aika haikeat. Ikkunasta kun sattuu vahingossa vilkaisemaan pihalle päin, ei näy mitään. Ei sitten mitään, pelkkää mustaa ilmaa vain, korkeintaan valot heijastuvat ikkunalasista takaisin päin. Ja tuo koleus, huhhuh! Nämä on niitä hetkiä, jolloin voisin sittenkin ottaa hetkeksi ne kesän helteet takaisin.


Koska itse en ole syysihminen ja tällöin tuppaa mielenkiinto kaikkea kohtaan laskemaan kuin lehmän häntä, päätin nyt kyhätä aivan uuden ulkoasun Hiprakkaan. Tai olenhan minä sitä jo pidemmän aikaa suunnitellut ja haaveillut, mutta mikään ei ole tuntunut sopivalta. Nyt kuitenkin täysin vahingossa sain aikaan ulkoasun, jonka jopa pystyn Hiprakan sivuille kuvittelemaan. Jokainen omaa varmasti mielipiteensä siitä. :)

Risto on ilmoitettu mukaan syyskuun suomenhevosten kantakirjaustilaisuuteen ja nyt odotammekin innolla, mitä sieltä tulee vai tuleeko mitään. Lisäksi SLA:n uutta tilaisuutta kyttään kuin kuuta nousevaa, sillä tallista löytyy jo muutamia arvosteluvalmiita heppasia, jotka mieluusti mukaan tunkisin. YLA:sta odotan tuloksia, sinne meni lähemmäs kymmenen tallin asukasta, vau.

Toivotaan, ettei syksyn mittaan satele aivan tajuttomasti, jotta päästään vielä metsäpoluista nauttimaan ennen lumen tuloa. Palaillaan!

-Nenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti